fbpx

Ervaringen

Margriet: Ik ben nu in week 4, het is prima vol te houden ( ik eet meer als anders). Het is een erg makkelijk programma! Je krijgt ruim van tevoren de boodschappenlijst binnen. De begeleiding is prima! Marcella is een rustig persoon die je op haar eigen manier begeleidt. Als je vragen hebt krijg je direct antwoord en het feit dat je wekelijks gewogen wordt is voor mij een stok achter de deur. Kortom een aanrader!

Erna: Ik ben onlangs begonnen aan deze leefstijl. Ik had al verschillende diĆ«ten geprobeerd, maar geen enkele gaf wat ik zocht. Bij deze vorm van afslanken kun je zelf kiezen op welke manier je dit wilt doen. Wil je low carb, natuurlijk, zonder suiker, basis, vegetarisch enz., voor mij ideaal. Gewoon eten wat je graag wilt. De weekmenu’s zijn makkelijk te volgen.Vind je iets niet zo lekker, dan heb je genoeg opties om iets anders te kiezen. Echt, ik ben om! Dit kan ik jaren volhouden, ik ben fan!

Irene: Ik volg het BenFit voedingsprogramma sinds 4 weken en ben nu 3,5 kilo afgevallen. Voor mij is dit een heerlijke manier om af te vallen. Ik kijk s’morgens op mijn BenFit app en hoef niet na te denken wat ik mag eten, alles staat op de app. Daarbij is het heel gevarieerd, dus ik krijg al mijn voedingsstoffen binnen. Marcella geeft mij daarbij goed advies, als ik bijvoorbeeld een etentje heb en mij dan niet goed aan het menu kan houden. Het is elke keer weer gezellig om bij haar te komen wegen. Een echte aanrader!!