fbpx

SLIMdiet

Ik geloof dat diĆ«ten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Met deze methode werk je naar een gezond eetpatroon. Het geheim? De gerechten zitten boordevol eiwitten en zijn koolhydraatarm. Die geven een verzadigd gevoel. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediĆ«nten waar je nog nooit van hebt gehoord?Hou het simpel! Met het eenvoudige 4-stappenplan. De porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Tijdens stap 1 eet je vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten. Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten. Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht. Ik help je nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet en te werken aan een blijvend gezond eetpatroon. Bij stap 4 komt het einde in zicht. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

Vul dan snel het contactformulier in en ik neem contact met je op.