fbpx

BenFit

Als coach help ik je bij het creëren van die gezonde leefstijl en zal jij gewicht gaan verliezen! 

Een gezonde leefstijl betekent bovenal het hanteren van een gezond voedingspatroon. Andere elementen zijn voldoende beweging en zeker ook voldoende rust. Het BenFit voedingsprogramma helpt je om een op jouw lijf geschreven voedingspatroon te ontwikkelen. Als BenFit coach help ik je bij dit proces. Het mooie is dat je gedurende dit programma ook direct de kilo’s gaat verliezen die je kwijt wil. 

Je voedingspatroon aanpassen is dus de sleutel tot een gezonde leefstijl. Veel mensen, waaronder ikzelf, zijn geneigd om minder te eten en vaker te bewegen wanneer ze willen afvallen. Het lichaam wordt dan niet voorzien in de juiste energiebehoefte, waardoor je juist niet af gaat vallen en misschien zelfs juist aankomt. Voeding staat op de eerste plaats als het gaat om een gezonde leefstijl, afvallen en je fitter voelen. 

Het coachingsprogramma duurt 12 weken waarbij we elkaar wekelijks zien. Na ieder consult krijg je je voedingsadvies op maat voor die week, inclusief boodschappenlijst en de bijbehorende recepten. Perfect afgestemd op jouw lichaam en situatie. 

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, gebaseerd op de schijf van vijf van het voedingscentrum, maar houdt ook rekening met jouw specifieke voorkeuren. BenFit is dus werkelijk voor iedereen geschikt! BenFit is géén dieet, werkt niet met voedingssupplementen of maaltijd vervangende producten. Het leert je simpelweg hoe jij gezond eet. Een eetpatroon dat past bij je lichaam en dat je makkelijk vol kunt houden waardoor je resultaat dus ook blijvend zal zijn.

Na 12 weken zal het resultaat geweldig zijn. 

Wil je je aanmelden?

Vul dan het contactformulier in en ik neem snel contact met je op!

Wil je eerst meer informatie over het programma van LiveSlim Ilpendam, dat kan natuurlijk ook. Vul ook dan het formulier in en we hebben snel contact.

Wacht niet langer, laat me je helpen naar een gezonde leefstijl!

Tot snel,

Marcella Achterberg

BenFit voedingscoach