fbpx

Over mij

Ik ben Marcella Achterberg. Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik niet zomaar meer kon eten wat ik wilde. Mijn gewicht ging langzaam steeds een beetje verder omhoog. Nu ben ik best tenger, maar mijn broeken zaten niet lekker meer. De extra kilo’s gingen op mijn buik zitten, waardoor er vaak gevraagd werd of ik zwanger was. Terwijl ik de 40 al gepasseerd was en nu 50-plusser ben en in de overgang zit. Ik ben verschillende diĆ«ten gaan volgen, maar mijn gewicht ging niet of nauwelijks naar beneden. Totdat ik eindelijk een gezond voedingsprogramma heb gevonden wat bij mij past. Ik ben afgevallen, blijf op mijn gewenste gewicht, mijn broeken zitten weer lekker, ik krijg complimentjes en ik heb minder last van de overgang.

Mijn ervaring wil ik graag delen met anderen die ook op zoek zijn naar een gezonde leefstijl, gewicht willen verliezen en daarna op gewicht willen blijven. Daarom ben ik gestart met LiveSlim Ilpendam.

Wat kun je van mij verwachten als coach? Motiverende coaching, herkenning, tips, stok achter de deur, regelmatig afspraken bij mij thuis of via videobellen. Ik werk met 2 verschillende methodes: BenFit en SLIMdiet. Ik zal er alles aan doen om je te helpen met het behalen van je doel!

Wil je weten wat LiveSlim Ilpendam voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken!! Tijdens een gratis intake bij mij thuis of via videobellen leg ik je alles uit en kijken we welk voedingsprogramma het beste bij jou past. Naast een gratis intake, mag je gebruikmaken van de gratis thuis challenge die je dan toegestuurd krijgt als je samen met mij aan de slag gaat.

Vul het contactformulier op deze website in of bel mij op 06-11071798!!

Afslanken is niet eenvoudig, maar het wordt een stuk makkelijker als je het niet alleen hoeft te doen!

Tot snel!!